Tuesday, February 16, 2010

Home Air Conditioning Systems London

[HVAC&R JAPAN 2012] Eco-ZEAS80 Sensing Technology - Daikin Industries,Ltd.










詳細は インターネット展示会 http://tenji.tv で!For more details please visit http://tenji.tv (Japanese).


Royal Air Force Nimrod XV230 - Wikipedia, The Free Encyclopedia
Royal Air Force Nimrod XV230 was the first of 38 Nimrod maritime reconnaissance/strike aircraft to enter operational service with the RAF on with the most probable cause being escaped fuel contacting a Supplementary Conditioning Pack (SCP) BAE Systems and QinetiQ branded a "lamentable job" ...

EnergyTech 2012 - ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ










Από την ίδρυσή της το έτος 1982 η ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ Τεχνική και Εμπορική Εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στο χώρο της Ενέργειας.

Από το 1984 διαθέτει Αεροθερμικές Αντλίες Θερμότητας του Ιαπωνικού και Ευρωπαϊκού συγκροτήματος DAIKIN INDUSTRIES L.T.D. και DAIKIN EUROPE N.V. παρέχοντας ενεργειακές λύσεις που εξασφαλίζουν ψύξη θέρμανση ανανέωση του αέρα με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Σήμερα, έχοντας αναδειχθεί σε μια από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου στο χώρο του κλιματισμού, είναι MASTER DΕΑLER του Ιαπωνικού Οίκου DAIKIN.

Από το 2000 δραστηριοποιείται στο κλάδο του φυσικού αερίου και προσφέρει λύσεις θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, διαθέτοντας τα προϊόντα του οίκου JUNKERS-BOSCH THERMOTECHNIK όπου έχει την κεντρική διάθεση και εμπορία.

Από το 2009 έχοντας εστιάσει στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, την Εξοικονόμηση Ενέργειας αλλά και την παραγωγή ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, επέκτεινε τις δραστηριότητές της, και διαθέτει Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας, Ηλιοθερμικά Συστήματα γιαυποστήριξη θέρμανσης και Φωτοβολταϊκά Συστήματα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.


Read Article

No comments:

Post a Comment